9 beste grafische ontwerpscholen in Arizona voor 2023


Kijken naar grafisch vormgever worden in Arizona? De Copper State is een geweldige plek om grafisch ontwerp te studeren. Arizona is de thuisbasis van enkele van de meest verbazingwekkende landschappen in de VS met 22 nationale parken in de staat, waaronder de wereldberoemde Grand Canyon. Maar het gaat niet alleen om het buitenleven, Arizona is ook de thuisbasis van een aantal geweldige steden. Met identify de stad Phoenix, die het hele jaar door zonneschijn heeft en enkele van de beste pizza’s ter wereld. Bovendien zijn er ook enkele uitstekende plaatsen om te bezoeken grafische vormgeving studeren.

We gaan je door 11 geweldige opties leiden om grafisch ontwerp in Arizona te studeren om je te helpen de beste beslissing te nemen om te beginnen je carrière in grafisch ontwerp.

1. Shillington-onderwijs

Locatie: on-line (inclusief een optie voor de westkust van de VS, excellent voor studenten in Arizona)

Cursusduur: 9 maanden

Shillington’s bootcamp voor grafisch ontwerp werd in 1997 opgericht in Sydney, Australië en biedt sindsdien grafisch ontwerponderwijs van hoge kwaliteit. Shillingtons online cursus grafisch ontwerp is anders dan alle andere. Drie avonden per week gedurende negen maanden begeleiden Shillington’s toegewijde, ervaren docenten (die ook grafisch ontwerpers zijn!) je in realtime door Shillington’s unieke cursus. Met de on-line grafische ontwerpcursus van Shillington leer je alle essentiële vaardigheden en programma’s—Adobe Indesign, Illustrator En Photoshop En figuur-gebruikt door grafisch ontwerpers, evenals een diepgaand begrip van hoe te werken als ontwerper, in l on-line studio’s die excellent een werkende studio-omgeving nabootsen.

Shillington on-line studenten studeren af ​​als getalenteerde, goed afgeronde grafische ontwerpers die klaar zijn om in een ontwerpstudio te werken of de wereld van freelance grafisch ontwerp aan te gaan. Het beste is dat de Shillington on-line grafische ontwerpcursus dwell wordt aangeboden vier verschillende tijdzones—UK (GMT/BST), US East Coast (EST), US West Coast (PST) en Australian East Coast (AEST)—met aanbod aan de US West Coast ideaal voor beginnende ontwerpers in Arizona!

2. Phoenix Faculty

Locatie: Feniks

Cursusduur: 2 jaar

Een van de oudste group faculties in de VS, Phoenix College werd meer dan 100 jaar geleden opgericht in 1920. PC, zoals het bekend staat, is gevestigd in Encanto, een wijk in het centrum van Phoenix. PC biedt zijn 12.000 studenten meer dan 200 diploma- en certificaatprogramma’s, waaronder een Associate Degree (om specifiek een Affiliate in Utilized Science of AAS te zijn) in Graphic Design, waardoor het een van de beste scholen in Arizona is voor grafisch ontwerp.

Het grafische ontwerpaanbod van Phoenix Faculty, dat deel uitmaakt van hun afdeling Visible and Performing Arts, geeft studenten een overzicht van grafisch ontwerp, fotografie en digitale beeldvorming om hen voor te bereiden op werk. Afgestudeerden van Phoenix Faculty worden grafisch ontwerpers of werken in een gerelateerd veld, zoals artwork administrators of productiekunstenaars.

3. Staatsuniversiteit van Arizona

Locatie: Tempe

Cursusduur: 4 jaar

Staatsuniversiteit van Arizona, of ASU zoals het wordt genoemd, is een openbare onderzoeksuniversiteit die in 1885 in Tempe is opgericht. Met meer dan 100.000 niet-gegradueerde studenten op haar campussen en on-line, is ASU een van de grootste universiteiten van het land. Het school bestaat uit 16 verschillende hogescholen, waaronder, voor ons het belangrijkste, het Herberger Institute for Design and the Arts. Herberger (zoals we het kort noemen) is de thuisbasis van zes verschillende eenheden, waaronder het ASU Artwork Museum. Het biedt ook een BSD (Bachelor of Science Diploma) in Graphic Design, waardoor ASU een van de beste hogescholen voor grafisch ontwerp in Arizona is.

Het grafische ontwerpprogramma van de ASU maakt deel uit van The Design College en leert studenten al vroeg een sterke foundation van ontwerpprincipes, voordat ze hierop voortbouwen tijdens hun studie. Later in de cursus krijgen de studenten de kans om samen te werken met hun collega’s en te werken aan projecten in het hele grafische ontwerpspectrum, inclusief informatieontwerp, animatie en movement graphics, tentoonstellingsontwerp, branding en nog veel meer.

4. Mesa Gemeenschapscollege

Locatie: Mesa

Cursusduur: 2 jaar

Opgericht in 1965, Mesa gemeenschapscollege (MCC) is een openbare group school in Mesa, een stad in het oostelijke deel van de Phoenix Metropolitan Space. MCC is de thuisbasis van meer dan 25.000 studenten en biedt meer dan 200 opleidingen op twee campussen. MCC biedt twee verschillende opties voor studenten die grafisch ontwerp willen studeren: een Certificates of Completion (CCL) of Affiliate in Utilized Science (AAS).

Of studenten willen studeren voor een certificaat in grafische vormgeving of een affiliate diploma in grafisch ontwerp is helemaal aan hen. De grafische ontwerpcursussen bij MCC geven studenten de kans om te leren ontwerpen volgens projectspecificaties, kritisch denken en probleemoplossing, hoe ze hun ontwerpen kunnen analyseren, hoe ze kunnen samenwerken en nog veel meer. Dit alles levert goed afgeronde afgestudeerden op het gebied van grafisch ontwerp op, waardoor MCC een van de beste hogescholen voor grafisch ontwerp in Arizona is.

5. Oostelijk Arizona Faculty

Locatie: Thatcher (Graham County)

Cursusduur: 2 jaar

De oudste group school in Arizona, Oost-Arizona College (EAC) werd opgericht in Thatcher, Graham County, in 1888. Het is ook de enige group school in Arizona die kan bogen op een eigen fanfare. Tegenwoordig huisvest het school ongeveer 6.500 studenten in negen academische afdelingen, die samen een hele reeks diploma’s en certificaatprogramma’s aanbieden. Een daarvan is een grafisch ontwerpprogramma, waarvoor EAC zowel een certificaat als een affiliate diploma aanbiedt.

Als een van de beste grafische ontwerpscholen in Arizona, geeft EAC zijn studenten de juiste coaching en referenties die ze nodig hebben om de universiteit te verlaten als een werkende grafisch ontwerper. EAC-studenten leren de grondbeginselen van kleur, ontwerp en tekenen voordat ze dieper ingaan op digitale instruments en website-ontwikkeling. Het school zorgt er altijd voor dat het zijn studenten de nieuwste ontwerpsoftware leert om hen de beste begin in de branche te geven.

6. Universiteit van Noord-Arizona

Locatie: Vlaggemast

Cursusduur: 4 jaar

Een openbare onderzoeksuniversiteit in Flagstaff, Universiteit van Noord-Arizona (NAU) is een van de beste hogescholen voor grafisch ontwerp in Arizona. Opgericht in 1899, was het de eerste openbare universiteit die werd opgericht in wat toen het grondgebied van Arizona was (13 jaar voordat het een staat werd). NAU is de thuisbasis van iets meer dan 28.000 studenten die studeren aan de 130 niet-gegradueerde en 100 afgestudeerde programma’s. Onder deze is een Bachelor of High quality Arts (BFA) in visuele communicatie (een andere naam voor grafisch ontwerp) aangeboden door NAU’s College of Communication.

NAU Visible Communication-studenten hebben de keuze om de nadruk te leggen op grafisch ontwerp of movement design, waardoor ze hun opleiding kunnen afstemmen op hun eigen interesses. Met beide nadruk leren studenten aan NAU een sterke ontwerpbasis in kleine studioklassen en gaan later in de cursus aan de slag in het VisualDESIGNLab of Superior Media Lab van de universiteit. Afgestudeerden vertrekken met veelgevraagde vaardigheden om in het hele ontwerpspectrum te kunnen werken.

7. Kunstacademie, Universiteit van Arizona

Locatie: Tucson

Cursusduur: 4 jaar

College of Arizona (ook bekend als UA of UArizona) werd in 1885 opgericht in Tucson, de op één na grootste stad van de staat. Het jaar van oprichting betekent dat het NAU internet als de oudste universiteit in Arizona scoort. Naast bijna 50.000 studenten is UA ook de thuisbasis van een prestigieus Kunstacademie, waardoor het een van de beste scholen voor grafisch ontwerp in Arizona is. UA-studenten kunnen een cursus Illustratie, Design en Animatie volgen en zich specialiseren in een Bachelor of Arts (BA) in Design Arts & Practices.

AU’s Design Arts & Practices (DAP) -opleiding voorziet haar studenten van een solide ontwerpbasis, voordat ze dieper in verschillende ontwerpdisciplines duiken, waaronder gebruikersinterface (UI) ontwerp, industrieel ontwerp, productontwerp en vooral grafisch ontwerp. Hierdoor kunnen AU DAP-studenten hun eigen pad in de ontwerpindustrie vinden en smeden, terwijl ze ook de belangrijkste conceptuele en technische kernvaardigheden leren.

8. Grand Canyon-universiteit

Locatie: Feniks

Cursusduur: 4 jaar

Opgericht als Grand Canyon Faculty in 1949, Grand Canyon-universiteit (GCU) is een particuliere universiteit in de hoofdstad Phoenix. GCU heeft meer dan 100.000 studenten, ongeveer 30.000 op hun Phoenix en 70.000 on-line. Deze studenten studeren in meer dan 200 opleidingen in de negen verschillende hogescholen van de universiteit. Een van deze hogescholen is het Faculty of Arts and Media, dat een bachelordiploma in Promoting & Graphic Design aanbiedt.

GCU Promoting & Graphic Design-studenten, een van de beste hogescholen voor grafisch ontwerp in Arizona, ontwikkelen inzicht in de kennis en vaardigheden die nodig zijn om als grafisch ontwerper of reclameprofessional te werken. Studenten worden aangemoedigd om samen te werken met en samen te werken met hun medestudenten en GCU legt de nadruk op een praktische benadering van leren, waarbij studenten in een speciale studio werken.

9. Glendale gemeenschapscollege

Locatie: Glendal

Cursusduur: 2 jaar

Glendale gemeenschapscollege, simpelweg bekend als GCC of Glendale, werd in 1965 geopend in Glendale, internet buiten Phoenix. Het school opende eind 2000 ook een satellietcampus, GCC North, in Phoenix. GCC biedt onderdak aan bijna 20.000 studenten en biedt 111 graden en certificaatprogramma’s op zijn dubbele campussen. Een van deze programma’s is een Affiliate in Utilized Science (AAS) in Digital Media Arts, waardoor GCC een van de beste grafische ontwerpscholen in Arizona is geworden.

Het Digital Media Arts-aanbod van GCC is bedoeld voor studenten die hun vaardigheden op het gebied van grafisch ontwerp, beeldvorming, fotografie, animatie en mediaproductie willen ontwikkelen. GCC-studenten worden aangemoedigd om kritisch denken, schriftelijke communicatie en teamwerkvaardigheden te gebruiken. Ze worden ook aangemoedigd om hun eigen persoonlijke werkmethoden te ontwikkelen, met identify hun eigen ontwerpmethode en productieworkflow. GCC-afgestudeerden gaan aan de slag in grafisch ontwerp, animatie, webdesign en videoproductie.

Lees meer over de Shillington Cursus Grafisch Ontwerpen nu of chat met een van onze toegewijde Cursus adviseurs om meer te horen over studeren bij ons.

Kom meer te weten