Excessive-speed digitaal printen en afwerken Hunkeler Innovation Days 23


Dit internationale evenement voor de grafische industrie toont innovaties en verdere ontwikkelingen op het gebied van snel digitaal printen en afwerken

HUNKELER INNOVATIEDAGEN

27 FEBRUARI – 2 MAART 2023 • LUZERNE, ZWITSERLAND

Lees hier meer

HUNKELER LANG EN GELUKKIG!

Damesprint HERstory Month-logo Girls Who Print


DeborahCorn-PrintMediaCentr

Deborah Corn is de intergalactische ambassadeur van de Printerverse bij Print Media Centr, een printinkoperoloog, spreker en blogger uit de internationale industrie, en de cultivator van Printproductieprofessionals, de #1 printgroep op LinkedIn. Ze biedt printinspiratie en middelen aan print- en marketingprofessionals door middel van onderwijs, evenementen, Podcasts van The Printerverse, ProjectPauw.TVen een scala aan gemeenschapsbevorderende initiatieven, waaronder Women Who Print, Elevate Print, #PrintChat, #PrintLife en Worldwide Print Day.

Deborah helpt bedrijven ook om meer betekenisvolle en winstgevende klantrelaties te creëren door gebruik te maken van meer dan 25 jaar ervaring als inkoper van bureaus, merken en zakelijke drukwerken die een overvloed aan drukkers en dienstverleners heeft beoordeeld, ingehuurd en gewerkt.

Verken podcasts van The Printerverse

ProjectPauw.TV streamt PRINTSPIRATION naar merken, bureaus, studenten en drukkers!

Neem contact op met Deborah: Twitteren / Facebook / LinkedIn / Instagram / YouTube / Pinterest / Print Production Professionals Group / deborah@printmediacentr.com

Alsjeblieft abonneer u op PMC’s Nieuws van The Printerverse voor actuele berichten en informatie die in uw inbox worden bezorgd.

Oproep aan alle meiden die printen!! Sluit u bij ons aan op LinkedIn en bekijk onze vernieuwd mentorprogramma – het is free of charge!

Project Pauw TV Print Media Centr