Free of charge obtain: onderwijspictogrammen


Pictogrammen zijn essentieel voor succesvol webdesign. Ze bieden een opvallende, onopvallende manier om belangrijke informatie te communiceren en de gebruikerservaring te verbeteren. Met pictogrammen worden web sites interessanter en gemakkelijker te navigeren.

Gemaakt door jobs.ac.uk, deze free of charge onderwijspictogrammen zijn ontworpen om u te helpen visuele aantrekkingskracht toe te voegen en belangrijke ideeën te benadrukken die een aanvulling vormen op de inhoud van uw web site.

Het eenvoudige, kleurrijke, moderne ontwerp van deze lijnpictogrammen maakt ze excellent voor gebruik door studenten, docenten en instellingen. Ze zijn een leuke manier om onderwijsgerelateerde onderwerpen zoals wiskunde of scheikunde weer te geven. Elk pictogram wordt geleverd in vectorformaat als een .ai- en een .svg-bestand, zodat u ze kunt schalen zodat ze in uw ontwerpen passen zonder kwaliteitsverlies.

Download deze gratis educatieve pictogrammen nu om visuele interesse toe te voegen en uw educatieve web site tot leven te brengen!

"Onderwijs