GRAFISCHE VORMGEVING

seo-logo.jpgLogo ontwerpen

Wij ontwerpen een uniek logo die bij je bedrijf past. Alle wensen worden besproken en wij gaan door met ontwerpen tot jij tevreden bent. Uiteraard ontvang je alle benodigde bestanden wat direct klaar is voor elk drukwerk.

 

Schermafbeelding 2021-05-23 om 14.59.10

Webdesign

Wij ontwerpen niet alleen websites en/of webshops maar zorgen ook voor hosting, domeinregistratie en email accounts. Ook bieden wij onderhouden pakketten aan. Benieuwd naar onze stijl webdesign? Bekijk dan onze portfolio.

 

Stickers

Stickers

Wij ontwerpen stickers geheel naar eigen wens. Of het nou gaat om vloerstickers, deurstickers met eigen foto of mini stickers met bedrijfslogo. Wij zorgen niet alleen voor het ontwerp maar ook voor het drukwerk.  

 

Notebooks

Drukwerk

Elk ontwerp die door ons is gemaakt ontvang je altijd haarscherpe bestanden zodat deze direct klaar zijn voor drukwerk. Maar ook al het drukwerk kunnen wij voor jou verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden, die zijn namelijk eindeloos. 

 

Photoshop background

Digitale ontwerpen

Onze designers zijn experts op het gebied van ontwerpen! Zij zijn de beste op het gebied van Photoshop, Illustrator en Indesign. Heb je een foto waarbij je de achtergrond wit wil, of heb je een bestand die niet scherp is? Vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag!

 

Voorbeeld 1

Ontwerpen nodig?

Heb je geen ontwerp of de juiste middelen om een ontwerp te maken? Wij helpen je graag. Al onze ontwerpen worden altijd haarscherp geleverd met de daarbij behorende bestanden. Een ontwerp door ons gemaakt zal daarna jouw eigen eigendom zijn. 

 

PORTFOLIO

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONS WERK

Webdesign

Klik op de foto om naar de website te gaan die wij hebben ontworpen.

(3D) Logo's

Enkele logo’s die door ons zijn ontworpen

Get Your Brand Visible!

TARIEVEN

Onderstaande prijzen zijn excl. BTW

2023 Copyright © All rights reserved Gripp_D