Haal het meeste uit trage tijden bij uw webdesignbedrijf


Een onderdeel van webdesigner zijn, betekent leren omgaan met excessive situaties. Sommige dagen kunnen waanzinnig drukke, stressvolle werkmarathons zijn. Klanten hebben je hulp nodig, dingen gaan kapot – je kent het wel. Op dit soort dagen vraag je je af hoe je ooit door alle obstakels heen komt.

Toch kunt u dagen of weken tegenkomen waarin het extreem stil is. In het start ben je misschien dankbaar voor wat downtime. Maar het duurt niet lang voordat je geest weer op hol slaat, ongeduldig wachtend tot er iets te doen is. Dit kan web zo gek zijn als wanneer je het tremendous druk hebt.

Het verschil is dat langzamere tijden u een geweldige kans bieden. Het is een tijd waarin je iets productiefs kunt doen (of niet) en je geest kunt opladen. Je kunt het ook gebruiken om je voor te bereiden op de onvermijdelijke zondvloed die altijd op de loer ligt.

Hier zijn een paar dingen die u kunt doen om het meeste uit een vertraging te halen.

Scherp je vaardigheden aan

Als het leven hectisch is, staat de zoektocht naar zelfverbetering vaak op de achtergrond. Maar zelfs een klein beetje vrije tijd biedt een kans om te werken aan het verbeteren van uw vaardigheden.

Afhankelijk van wat je wilt leren, hoef je er misschien maar een paar uur aan te besteden. Je kunt ze zelfs in de tijd uitsmeren.

Stel dat u bijvoorbeeld een online cursus om de nieuwste CSS-lay-outtechnieken te leren. Je zou het kunnen opdelen in hapklare brokken, bijvoorbeeld 15 minuten per dag. Het kan enkele weken duren om de cursus af te ronden. Maar de beloning is dat het je lukt om iets nieuws te leren zonder je overweldigd te voelen.

Het leuke is dat het niet uitmaakt welk onderwerp je kiest. Idealiter zou het iets zijn dat u helpt bij uw dagelijkse werk. Maar het leerproces helpt je hersenen bezig te houden en geeft je een gevoel van voldoening.

Een rustige periode op het werk kan het perfecte moment zijn om nieuwe vaardigheden te leren.

Wees creatief door een zijproject te starten

Een nevenproject kan een geweldige plek zijn om die nieuwe vaardigheden toe te passen. Bovendien kan het een leuke onderbreking zijn van de dagelijkse sleur.

Dit betekent niet dat je noodzakelijkerwijs all-in moet gaan met een nieuwe onderneming. U kunt kiezen hoe serieus u dingen wilt nemen.

Het challenge kan variëren in omvang en tijdsvereisten. Het zou een volwaardige webapplicatie kunnen worden die de wereld op zijn kop gaat zetten. Of misschien is het een beetje Figma-gebruikersinterface die je nooit deelt met een andere ziel.

De schoonheid zit in het creëren van iets waar je gepassioneerd over bent. En het is een kans om te experimenteren met verschillende instruments en technieken. Dit kan uw creativiteit aanwakkeren en uw enthousiasme hernieuwen.

Bijprojecten bieden een kans om je horizon te verbreden.

Maak de balans op van uw bedrijf

De drukte van het runnen van een ontwerpbedrijf laat weinig ruimte om naar het grotere geheel te kijken. Dit zou dus het juiste second kunnen zijn om te onderzoeken waar u bent en waar u wilt zijn.

Bestudeer om te beginnen uw huidige klanten. Bekijk wie betaald heeft en wie niet. U kunt ook hun web sites bekijken. Er is een kans dat je kansen vindt voor een herontwerp of gunstige nieuwe functies.

Heel vaak denken klanten aan precies dezelfde dingen. Het kan echter zijn dat ze het op een laag pitje hebben gezet. Door proactief te zijn, kunt u hen misschien overtuigen om te handelen – en tegelijkertijd uw omzet verhogen.

Het is ook de moeite waard om een analyse van uw werkstroom. Hierdoor kunt u veelvoorkomende obstakels aanpakken die het moeilijker maken om dingen voor elkaar te krijgen. Het kan een gelegenheid zijn om een ​​nieuwe software uit te testen of gewoon een andere manier van werken.

Er zijn genoeg andere gebieden om te verkennen. Alles, van het soort projecten waaraan u werkt tot de diensten die u aanbiedt. Zowel u als uw bedrijf kunnen baat hebben bij dit soort beoordelingen.

Bekijk uw bedrijf en klanten om kansen voor groei te vinden.

Ga het kantoor uit

Een van de meest voorkomende valkuilen voor ondernemers is om elk second productief te maken. Zeker, het kan effectief zijn tijdens de werkdag. Er is echter ook het gevaar dat je jezelf een geval van burn-out.

Daarom is het belangrijk om te profiteren van downtime. Gebruik het om iets leuks en ontspannends te doen – en doe dat zonder schuldgevoel.

Maak een reis, waar dan ook. Het hoeft niet ver weg te zijn. Je hoeft de stad niet eens uit. Maar wat tijd weg van uw kantoor doorbrengen kan wonderen doen.

Hoe graag we ook van ons werk houden, werk kan nog steeds een onevenredig groot deel van ons leven in beslag nemen. Er is een groot voordeel aan het toevoegen van wat balans.

Gebruik je vrije tijd om even weg te zijn van je bureau.

Tijd is een geschenk: gebruik het verstandig

Het enige waar we niet genoeg van lijken te hebben, is tijd. Daarom kan een rustige periode op het werk zo’n geweldig cadeau zijn. Het geeft ons de kans om dingen te doen die we anders misschien niet zouden doen.

Dus, de volgende keer dat je merkt dat je een duidelijk schema hebt, grijp het dan als een kans. Leer iets, oefen uw vaardigheden, verbeter uw bedrijf of neem een ​​welverdiende pauze.

Ongeacht wat u doet, zorg ervoor dat u profiteert van die additional tijd. Je weet nooit wanneer de volgende kans komt.

Deze pagina kan affiliate hyperlinks bevatten. Zonder additional kosten voor u kunnen we een commissie verdienen voor elke aankoop through de hyperlinks op onze website. Jij kan lees ons Openbaarmakingsbeleid te allen tijde.