iPhone 14 Professional-achtergrond in Photoshop in 5 minuten


Sinds ik het promotiemateriaal voor de iPhone 14 Professional zag, bleef ik erover nadenken om dat behang in Photoshop te maken. Het is moeilijk om de tijd te vinden met een 6-jarige jongen die altijd wil spelen 🙂 maar vanochtend nam ik de tijd en had wat plezier. Ik weet zeker dat het gemakkelijk kan worden gedaan in Figma en Pixelmator. Dat ga ik ook proberen, maar ik mis Photoshop wel en eerlijk gezegd gaat er niets boven Photoshop blende modes.

Stap 1

Naar mijn mening is het geheim van deze afbeelding eigenlijk het aanvankelijke verloop. Het is in ieder geval het leukste deel. Maak in feite een afbeelding en voeg een verloop toe van lichtroze naar lichtblauw, vergelijkbaar met de afbeelding hieronder.

Stap 2

Nu het leuke gedeelte. Voeg een nieuwe laag toe en zorg ervoor dat je deze vult met wit en verander de mengmodus in Lineair branden. Het is heel belangrijk dat je dat doet voor de mengmodus, anders werkt het niet. Selecteer vervolgens het penseel (b) met een heel zacht penseel (je kunt de zachtheid wijzigen door op Shift + () te drukken). Kies daarna zwart voor de kleur en schilder een grote cirkel in het midden van de afbeelding.

Stap 3

Om het vectorgedeelte te maken, kunt u waarschijnlijk op meerdere manieren doen. De manier waarop ik het deed, was door cirkels te gebruiken. Ik heb een cirkel gemaakt met het lichtblauw van het verloop, daarna heb ik dat gedupliceerd en 15 pixels naar beneden geduwd. Vervolgens heb ik de gedupliceerde laag gebruikt om een ​​selectiekader te maken en dat te gebruiken om de lichtblauwe laag te maskeren.

Stap 4

Daarna kun je gewoon dupliceren wat je deed en het verticaal spiegelen. Zorg ervoor dat je de kleur verandert van lichtblauw naar lichtroze.

Stap 5

Nu gaat het om particulars. Gebruik maskers om de vectoren te vervagen zodat ze vloeiend verdwijnen. Gebruik de onderstaande afbeelding ter referentie.

Stap 6

Nu moeten we de achtergrond onder de vectoren vullen met zwart om de lagen een beetje te scheiden. Gebruik gewoon de oude cirkels om een ​​selectie te maken, voeg dan een laag toe en vul deze met zwart.

Stap 7

Het gaat nu om aanpassingen. Ik heb een aanpassingslaag toegevoegd met Helderheid/Distinction. Daarna verhoogde ik Helderheid naar 40 en Distinction naar 18.

Conclusie

Hier is je afbeelding. Eenvoudig en leuk

Obtain het Photoshop PSD-bestand en ondersteun de website

Koop verder