iPhone SE 2022-achtergrond ter Photoshop + 8K-achtergrond


Ik heb vandaag ene stukje van den Apple-keynote bekeken plus ik weet noch of ik oud word, maar ie voelt nep den opwinding er noch meer is. Ik weet dat er nieuwe toestellen waren, maar weliswaar voelt ie meer indien idem. Meer tempo, meer dit meer dat… ene ding dat mij echter opviel, wasgoed den iPhone SE-achtergrond. Den reden? Ie doet mij denken aan enkele van den Photoshop-afbeeldingen diegene ik gebruikte wegens voordat zelfstudies te maken. Dat wekte natuurlijk mijn interesse wegens diegene plaatje weer te maken ter Photoshop. Dus hier ben ik, nog ene Photoshop-tutorial plus werpen, ik had er vreugde ter! Plus ik opeenhoping dat jij er zowel van geniet.

Stap 1

Maak ene verrassend partner ter Photoshop. Ik gebruikte den 8k-resolutie gewoon omdat ik wilde lijden, hah! Overgeschreven van den grappen, ik wil gewoon ene volwassene plaatje maken zodat mensen dit indien toneel kunnen gewoontes. Maak daarna ene rechthoek met behulp van den Rectangle Tool U

Stap 2

Maak nu via laagstijlen ie verloop met den gewenste tinten. Ik gewoonte letterlijk den iPhone-afbeelding indien verwijzing wegens den tinten ervan vast te leggen.

Stap 3

Verander den achtergrondkleur ter ene verloop met den donkere tinten van daarboven plus van onder. Ik gebruikte Lagenstijlen met ene lineair verloop. Diegene tinten zijn diegene waar alle rechthoeken zoals vervagen.

Stap 4

Verplaats den rechthoek zoals rechts plus voeg ene slagschaduw toe via Laagstijlen

Stap 5

Nu ene intact important detail. Zorg ervoor dat u tijdens Overvloeiopties voordat den laagstijl den optie “Laagmasker verbergt resultaten” aanvinkt. Dat zullen cruciaal zijn voordat ie maskerende percentage van ie veranderingsproces.

Stap 6

Tijdstip wegens den rechthoek te verhullen wegens dit zoals den toneel aan den boven- plus onderzijde te permitteren vervagen. Wegens dat te uitvoeren, maakt u gewoon ene verloop zoals den plaatje hieronder, selecteert u vervolgens den rechthoek plus past u ene masker toe. Vul ie masker met ie verloop, beginnend bovenaan plus helemaal totdat aan den onderzijde van den rechthoek. Dat is ie.

Stap 7

Dupliceer rechthoeken plus schelp zij wegens den gewenste vorm te creëren. Ik begon werkelijk van rechts zoals ie midden, daarna dupliceerde plus draaide ik zij wegens wegens den andere zijkant te creëren.

Eindresultaat

Dat is ie. Jouw kunt watten reserve resultaten toevoegen doorheen nieuwe liggen te maken met alle liggen samengevoegd plus vervolgens watten vervaging plus Overlay toe te stappen indien overvloeimodus, maar dat zijn slechts details. Nu is ie aan jou wegens ie permanent te verfijnen. Ik gewoonte mijn nieuwe behang hoewel.

Downloaden

Download PSD 8K-bestand (400mb)