LOGO ONTWERP

LET’S MAKE SOMETHING AWESOME!

PORTFOLIO / LOGO’S / TARIEVEN

Een mooi logo is meer
dan alleen een mooi uiterlijk

Een logo is een essentieel onderdeel van je merk. Het is het gezicht van jouw bedrijf, organisatie of project en vormt de basis voor de visuele representatie ervan. 

Of je nu een startende ondernemer bent die een logo nodig heeft om je merk te lanceren, of een bestaande organisatie die op zoek is naar een nieuwe uitstraling, wij staan klaar om je te helpen.

PORTFOLIO

ENKELE LOGO'S DIE WIJ VOOR ONZE KLANTEN HEBBEN GEMAAKT

Jouw identiteit, ons creatieve brein

Een logo ontwerpen

Ons doel is om een logo te ontwerpen dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook effectief communiceert met jouw doelgroep. We streven naar een ontwerp dat de essentie van jouw merk vastlegt en jou onderscheidt van de concurrentie.

Dus, als je op zoek bent naar een uniek en professioneel logo dat de kern van jouw merk weergeeft, ben je hier aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en vertel ons over jouw ideeën en doelen. Samen zullen we een logo creëren wat een blijvende indruk achterlaat op jouw doelgroep.

LOGO ONTWERP

WELKE LOGO'S ZIJN ER ALLEMAAL

Er zijn verschillende soorten logo's die worden gebruikt om de identiteit van een merk of bedrijf te vertegenwoordigen. Hier zijn enkele veelvoorkomende typen logo's:

01.

Een monogram of letterlogo bestaat uit de initialen of een afkorting van een merk of bedrijf. Het is een combinatie van letters die een herkenbaar symbool vormen.

02.

Een woordlogo bestaat uit de naam van het bedrijf of merk in een specifiek lettertype of typografie. Een logo kan worden ontworpen om een unieke uitstraling te hebben, maar het richt zich voornamelijk op de tekst.

03.

Een beeldlogo bestaat uit een geïllustreerd of grafisch symbool dat de identiteit van het merk of bedrijf vertegenwoordigt. Een beeldlogo is vaak herkenbaar zijn zonder de aanwezigheid van de bedrijfsnaam.

04.

Een abstract logo is een geheel uniek en abstract ontwerp dat geen directe associatie heeft met een merk of de bedrijfsactiviteiten. Het kan bestaan uit geometrische vormen, lijnen, kleuren en texturen om een visueel aantrekkelijke uitstraling te creëren.

TARIEVEN

TARIEVEN

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW
Monogram of letterlogo

€149

Woordlogo

€ 199

Beeldlogo

€ 299

Abstract logo

€ 349