Maak kennis met Shillington-afgestudeerden diegene freelance grafisch ontwerpers werden


Loeren zoals freelance grafisch ontwerper worden? Onder Shillington, met meer dan 25 schooljaar ervaring, weten wij ie ene plus ander overheen ie veranderen van mensen van nullen op ie landstreek van grafisch ontwerp ter freelancehelden – plus wij dachten dat ie nuttig zullen zijn wegens enkele van hun ervaringen plus rondreizen met u te porties.

Daarom spraken wij met enkele van onze afgestudeerden wegens dit geweldige reisleider samen te stellen overheen hoe sommigen van kip hun freelancedromen verwezenlijkten – wegens jou te permitteren zien dat jij ie zowel kunt, met ene ietsje schoonmaakster van onze cursus grafische vormgeving.

Sarah Galley, afstuderen aan Shillington London

Sarah Galley studeerde ter 2022 over aan Shillington London plus werkt nu indien freelance merkontwerper.

“Sinds mijn afstuderen aan Shillington is mijn dagelijkse leven compleet veranderd!

Ik werkgelegenheid op freelance onderstel plus heb mijn inherent kleine merkontwerpbedrijf, waar ik ontwerp voordat onafhankelijke, creatieve bedrijven. Watten ik ie leukst vind aan ie leven na Shillington, is hoe gevarieerd mijn weken zijn: ik werkgelegenheid elke dag aan verschillende projecten plus met verschillende mensen.

Ik ben zowel penis werd van ene mentorgroep plus ene plaatselijk ondernemersinitiatief, watten mij huwelijksinzegening heeft geholpen wegens ene ​​intu van symbiose te voelen plus voeling te maken met andere creatieven, watten hevig fundamenteel is indien jij freelancer bent.

Ik werkgelegenheid vanuit ene co-working-ruimte omdat ofschoon mijn freelance werkgelegenheid op afstand is. Ik uitgegeven 2-3 dagen vanaf week aan freelance werkgelegenheid op contractbasis. Den surplus van den week uitgegeven ik aan mijn handelsbedrijf, dus dit vermag zijn wegens aan ene logo voordat ene onafhankelijk merknaam te werken, inspiratie op te uitrichten voordat creatieve concepten of ontdekkingsgesprekken te voeren. Ik heb den hele week vaak ene soort mentorsessie of workshop waar ik hevig van geniet, omdat ik mij hierdoor onderdeel van ene symbiose blijf voelen.”

Lees meer van Sara.

Vanessa Low, afstuderen aan Shillington Sydney

Vanessa Laag studeerde ter 2019 over aan Shillington Sydney plus werkt nu indien freelancer indien Studio Van Low.

“Mijn liefde voordat kunst bracht mij ertoe wegens ter musea plus galerieën te werken. Waarna ik echter ter ie Australian Museum werkte, wasgoed ik geïntrigeerd plus geïnspireerd voort ie werkgelegenheid dat den ontwerpers deden. Ik heb eeuwig creatieve ideeën gehad, maar noch den harde vaardigheden wegens zij allen totdat leven te brengen. Ik vroegtijdig rond overheen cursussen;

Ik wilde iets uitgebreiders dan ene korte vorming, maar ik had absoluut noch den tijdstip of energie wegens ene ​​hele nieuwe universitaire vorming te volgen. Gelukkig hebben ene twee vrienden Shillington aanbevolen! Den vorming gaf mij den theoretische toneel, ontwerpdenken plus harde vaardigheden diegene ik nodig had wegens ene ​​volledig afgeronde uitvinder te wordt.

Ongeacht ie leren tradities van ontwerpprogramma’s, zoals Adobe Creative Cloud, waardeerde ik ie leren overheen research, ie uitbouwen van ideeën plus vertalen met anderen hevig.

Op mijn freelancedagen fotografeer ik veelal content met klanten, of ontwerp plus monteer ik thuis vanuit mijn werkkamer.”

Lees meer van Vanessa.

Caroline Adams, afstuderen aan Shillington Online

Caroline Adams afstuderen aan Shillington’s Online vorming ter 2022 plus freelance indien Caroline Parker Creative.

“Ene twee schooljaar lang probeerde ik ter mijn eentje vormgeving te leren, maar ik vond ie moeilijk wegens mijn inherent vorming samen te stellen met behulp van genoteerd plus online tutorials plus verlangde er huwelijksinzegening zoals wegens ter voeling te komen met andere ontwerpers plus studenten vormgeving.

Shillington maakte ie nastreven van vormgeving ene realistische optie voordat mij plus ene diegene ik kon vervullen terwijl ik nog steeds ene inkomen verdiende. Te negen maanden heb ik meer geleerd dan ter drietal schooljaar waarin ik mijzelf probeerde lesuur te geven. Ie is ie ene miljoen keer waard.

Sinds Shillington vermag ik met trots zeggen dat ik mijn inherent freelancebedrijf heb kunnen stichten plus met allerlei geweldige klanten vermag werken, van hotels totdat muzikanten totdat wellnessbedrijven.

Ene uitgestrekte verschuiving ter mijn leven is ie vermogen geweest wegens ene ​​creatief leven te leiden, ie intu te hebben dat ik thuishoor ter ontwerpgemeenschappen, plus vooral den kerning ter alles op te merken.

Lees meer van Caroline.

Viktoria Lange, afstuderen aan Shillington, New York

Viktoria Lange studeerde ter 2022 over aan Shillington New York plus werkt nu indien freelance communicatieontwerper plus illustrator.

Manon Prost, afstuderen aan Shillington London

Manon Prost studeerde ter 2020 over aan Shillington London plus runt nu haar inherent ontwerpstudio.

“Voordat den vorming wasgoed ik projectmanager ter ene ontwerpstudio. Ik heb eeuwig ofschoon grafisch uitvinder willen wordt, maar ik denken dat ie te laat wasgoed, ik wilde noch terug zoals den universiteit voordat 3 schooljaar. Dus waarna ik overheen Shillington hoorde, wasgoed dat ene openbaring.

Geen enkele dag is idem – ik werkgelegenheid eeuwig elke dag aan verschillende projecten wegens mijn creativiteit aan den spoed te vasthouden. Ik hou ervan wegens mijn voormiddag belvrij te vasthouden, omdat ik ie intu heb dat ik ‘s ochtends productiever ben. Den namiddag is veelal voordat klantgesprekken, training plus ie maken van inhoud. Ik probeer actief te zijn op Instagram, omdat 80% van mijn klanten mij hier heeft gevonden.

Ik nam ontslag erop mijn vorige volledig werkplek op den dag dat ik afstudeerde aan Shillington. Na ene stage erop Hedoine, ene modemerk, ben ik ‘volledig’ indien freelancer aan den slag getogen plus heb ik aan intact veel toffe brandingprojecten gewerkt.”

Lees meer van Manon.

Jess Ibbett, afstuderen aan Shillington Sydney

Jess Ibbett studeerde ter 2019 over aan Shillington Sydney plus werkt nu indien freelance uitvinder, ongeacht rennen Kicks brouwenene brouwerij, met haar man.

“Ik heb ie behoorlijk druk gehad sinds ik ben afstuderen aan Shillington! Ten eerste werkte ik aan mijn grafisch ontwerpbedrijf, dat ik opbouwde van ene twee freelance emanciperen hier plus daarheen totdat meer regulier klantwerk. Voordat mijzelf werken is eeuwig ie mikpunt geweest, omdat ie mij ter staat stelt den levenswijze uit te werken diegene ie uitgelezene erop mij plus mijn gezin past.

Waarna, tijdens den eerste vloedgolf van den pandemie, lanceerden mijn man plus ik onzerzijds ​​ambachtelijke bierbedrijf, Kicks Brewing, dat wij recentelijk hebben uitgebreid voort ene nieuwe brouwerij te openen ter Marrickville. Mijn man is den hoofdbrouwer plus ik zorg voordat ofschoon onze ontwerpbehoeften, plus samen verdelen wij den operaties, verkoper, boekhouding enzovoort. Ene ander pandemieproject dat ik met ene vriend ben begonnen, is Creatieve Vrouwenzakenene gemeenschaps- plus evenementeninitiatief voordat vrouwen diegene ter den creatieve industrie werken.

Ie runnen van ene handelsbedrijf vermag somwijlen ongelooflijk stressvol zijn, maar overgeschreven daarvan is ie totdat nu toe zo wieg geweest! Ik weet subjectief noch zoveel van pils of toebereiden, maar den mensen ter den branche zijn hevig leuk plus gastvrij geweest. Ik werkgelegenheid zowel graag samen met mijn man – wij vormen ene was team. Mijn favoriete onderdeel is absoluut ie illustreren van den bliketiketten voordat elke beperkte release. Mijn man bedenkt ene twee intact zonderling plus gekke biernamen plus dit indien uitgangspunt tradities, zonder ofschoon te veel andere creatieve beperkingen, is den uitgelezene wijze wegens mijn creatieve sappen te permitteren stromen.

Lees meer van Jess.

Rolake Ojo, afstuderen aan Shillington London

Rolake Ojo studeerde ter 2021 over aan Shillington London plus is nu freelance uitvinder plus merkstrateeg plus runt haar inherent podcast, Gloednieuwe dr.

Wyatt Welles, afstuderen aan Shillington, New York

Wyatt Welles studeerde ter 2018 over aan Shillington New York plus is nu freelance kunst director plus uitvinder.

Hoe ga jij wegens met ie vinden van freelance werkgelegenheid? Tips voordat nieuwe ontwerpers diegene freelance willen gaan werken?

“Ie wasgoed zo wieg wegens freelance te gaan omdat ie veel gevarieerd werkgelegenheid mogelijk maakt. Enkele favorieten van ie afgelopen najaar zijn ene poster plus kunst print folio voordat Maurice Harris van Bloom & Plume, creatieve leiding plus lay-out voordat ie weekblad Bowl + Plant plus artwork voordat den korte speelfilm The Shallow End. Hoewel zij allen intact verschillende inspiratie vereisten, kon ik voort freelance te werken plus aan dit projecten te werken mijn stijl plus verschillende vormen van samenwerkingsverband met den klant huwelijksinzegening verkennen.

Waarna ik freelance ging, kreeg ik veel raad ter den trant van “oefen geduld”, “handhaaf persoonlijke passieprojecten” plus “netwerk, netwerk, netwerk!”. Dit is 100% waar, maar ik heb zowel geleerd dat er veel komt loeren erop gewoon vragen!

Mits er iemand is met wie jij wilt werken of ene project waar jij aan wilt werken: vraag ie plus vasthouden jij werkgelegenheid eeuwig klaar wegens te permitteren zien.

Ie werkt noch eeuwig, maar ie is ene geweldige wijze wegens voordat jezelf op te komen plus jij naam plus ambities ter den wereld te blijven zetwerk!”

Lees meer van Wyatt.

Ayesha Mansour, afstuderen aan Shillington London

Aisha Mansour studeerde ter 2019 over aan Shillington London plus werkt nu indien freelancer onder ie pseudoniem Aah Yes Studio.

“Na mijn afstuderen heb ik ene studio opgezet met den naam Aah Yes.

Hoewel ik over plus toe freelance werkgelegenheid doen, neem ik voornamelijk mijn inherent klanten aan, dus ik wilde ene naam diegene subjectief voordat mij wasgoed, maar meer dan schattig mijn werkelijke naam. Ik wilde zowel dat ie iets wasgoed dat ene ietsje persoonlijkheid had plus zichzelf noch ofschoon te serieus nam. Uiteindelijk herschikte ik den letters van mijn naam wegens erop Aah Yes te komen. Ik denken dat ik dat aan mijn ouders te danken heb!

Onder Shillington heb ik noch schattig inzicht ter processen (plus den waanzinnige hoeveelheid ontwerpjargon), maar zowel veel geleerd overheen ie beheren plus opbouwen van relaties – iets dat zo fundamenteel is ter watten ik nu doen. Ik heb zowel veel ervaring opgedaan ter ie bij van ie was voorleggen van jij werkgelegenheid, zowel ene hevig handige ontwerptool.”

Lees meer van Ayesha.

Robyn MC, afstuderen aan Shillington London

Robin MC studeerde ter 2017 over aan Shillington London plus werkt den afgelopen 6 schooljaar indien freelance grafisch uitvinder.

Waarna ik erop Shillington begon, wasgoed ie allen verfrissend. Ik heb eeuwig tekenen plus geschilderd, maar ondanks dat ik kunst plus vormgeving op schoolgebouw heb gevolgd plus haast ene oorkonde industrieel ontwerp aan den universiteit heb verkrijgen, wasgoed mijn laatste graad ter fysieke geografie. Ik wasgoed was thuis ter den wetenschap van modder, maar had geen idee van grafische afbeeldingen.

Ene twee schooljaar na den vorming besloot ik freelance te gaan. Ik wilde gewoon zien waar ik mijn vaardigheden kon verbeteren. Mits ie ene ietsje eng voelt, is dat veelal mijn volgende stap.

Mijn freelance werkgelegenheid is voornamelijk ontwerpen plus illustreren in den muziek-, mode- plus horeca-industrie, maar zowel veel met goede doelen. Ik doen veelal branding plus logo’s, posterontwerp, redactionele plus illustratieopdrachten, maar dit schooljaar heb ik mij vertakt ter kunst direction plus app- plus webdesign.

Ik werkte freelance indien Senior Designer erop Copson plus ontwierp den Vans x Copson-campagne. Ie wasgoed ene omvangrijk project wegens aan te werken plus wegens ter ie Vans-archief te vooroverduiken plus den skatecultuur uit den jaren 70 wasgoed ene waanvoorstelling.

Lees meer van Robin.

Wil jij freelance grafisch uitvinder wordt erop Shillington? Onzerzijds cursus grafische vormgeving leert jij alles watten jij moeten weten wegens jij creatieve carrière te stichten – ter slechts drietal maanden volledig of negen maanden parttime.