Mijn nieuwe boek: Mild it, Shoot it, Retouch it (for Flash), is hier! (tegen de laagste prijs die je ooit zult vinden)


Het is lang wachten geweest, maar het is eindelijk zover: de geheel nieuwe editie van een van mijn bestverkochte boeken aller tijden is terug, en deze keer is het hele boek – elke shoot – allemaal gemaakt met behulp van off-camera flitser ( geen studioflitsers).

Het beste van alles is dat ik gisteravond een ‘boekchat’ heb gehouden over het nieuwe boek (waar ik twee live-shoots heb gedaan met een van de modellen uit het boek), en mijn uitgever heeft een aantal GEKKE offers (bijna 60% korting) op mijn boek: $ 20 voor de gedrukte editie. $ 15 voor het eBook en slechts $ 25 voor beide. Dat. Is. In. Verstandig! Het is alleen goed voor vandaag (voor zover ik weet), en hier is de link om uw exemplaar te krijgen.

Zo werkt het boek:

Elk hoofdstuk begint met een Lightroom-raster van opnamen van de shoot en ik omcirkel degene waaraan we gaan werken.
Op de volgende twee pagina’s heb je een overheadfoto, een uitleg aan de linkerkant en een lijst van de apparatuur die ik heb gebruikt op de rechterpagina.
Vervolgens laat ik vier photographs achter de schermen zien: voor, hyperlinks, rechts en achter, zodat je alles kunt zien. Het belangrijkste is dat ik alle metingen heb opgenomen voor hoe ver alles van alles verwijderd is (inclusief hoogte).
Vervolgens staan ​​op de linkerpagina alle camera-instellingen en de achtergrond of accessoires die bij de shoot zijn gebruikt. Op de rechterpagina beginnen we met het bewerken van Lightroom en retoucheren, te beginnen met de onbewerkte out-of-camera opname.
Meer retoucheren, inclusief alle nieuwe portret Masking AI-dingen in Lightroom en Digicam Uncooked.
Meer retoucheren in Lightroom en als het nodig is, springen we over naar Photoshop.
In dit geval vond ik de lichaamshouding van de ene foto leuk, maar zijn gezichtsuitdrukking van een andere, dus we hebben een ruil gedaan.
Meer retoucheren en bewerken en zo (alles wat nodig is om ons bij de uiteindelijke afbeelding te krijgen).
We nemen het helemaal mee naar het uiteindelijke beeld.

Zo gaat elk hoofdstuk. Sommige zijn binnen gemaakt, zoals de foto die je web hebt gezien, of portretfoto’s of mode of magnificence, en sommige zijn op locatie (zoals een bruid in een kerk), en sommige zijn buiten, maar ze gebruiken allemaal hetzelfde formaat waarin je alles ziet van start tot eind.

Dit is de beste deal die je volgens mij ooit voor dit boek zult vinden

De uitgever biedt bijna 60% korting. $ 20 voor de gedrukte versie (krankzinnig), $ 15 voor het eBook en $ 25 voor beide (gek!). Hier is die link nog een keer.

Bedankt dat ik dit met je magazine delen – ik ben erg enthousiast over hoe het is uitgekomen, en ik hoop dat je het echt nuttig vindt om verliefd te worden op je flitser. 🙂

Fijn weekend allemaal!

– Scott