Weblog van Julieanne Kost | Landforms-project – Creëer uw nalatenschap


Een van mijn favoriete dingen om te doen in december is tijd vrijmaken om alle foto’s te bekijken die ik in de afgelopen 12 maanden heb gemaakt. Ik ben vaak verbaasd over de inzichten die ik heb als ik nadenk over de plaatsen waar ik ben geweest, de ervaringen die ik heb gehad en hoe ik ervoor koos om ze te documenteren.

Over het algemeen denk ik niet dat we genoeg tijd besteden aan het bekijken van (en leren van) ons werk uit het verleden en ik merk dat dit beoordelingsproces ons kan helpen niet alleen te zien wat we hebben bereikt, maar ons ook kan herinneren aan fouten die we hebben gemaakt. hebben gemaakt zodat we niet voorbestemd zijn om ze te herhalen.

In het verleden publiceerde ik meestal een oeuvre dat het hele jaar besloeg, maar dit jaar besloot ik iets anders te doen – ik koos ervoor om me te concentreren op foto’s die ik maakte tijdens een bezoek aan het zuidwesten van de Verenigde Staten en besloot te publiceren niet alleen als een fysiek boek met Lightroom Basic, maar ook als een webpagina met CC Categorical, evenals drie kortere projecten om te publiceren op Behance.

Deze oefening — het nemen van een oeuvre en het rangschikken van de beelden om een ​​samenhangend verhaal te vertellen, stelde me in de gelegenheid om een ​​ritme tussen beelden te creëren (beslissen welke beelden zullen leiden en welke zullen volgen, evenals relaties creëren tussen meerdere beelden), is een proces waar ik enorm van geniet. Door verschillende publicatieplatforms te kiezen, moest ik de afbeeldingen op iets andere manieren rangschikken om te voldoen aan de beperkingen van de platforms en aan het beoogde publiek.

Naar mijn mening is er niets leukers dan een mission van idee tot voltooiing te zien. Laat je afbeeldingen alsjeblieft niet wegkwijnen in een donkere hoek van je harde schijf, maar publiceer een verzameling van je eigen afbeeldingen en creëer je nalatenschap voor het pad dat je in 2022 hebt gevolgd!

  • Klik op deze koppeling om de afbeeldingen als een webpagina te bekijken in een browser die is gemaakt met CC Categorical (formeel bekend als Adobe Spark). Let op: het laden kan even duren omdat ik veel afbeeldingen op de pagina heb staan!
  • Klik op de onderstaande hyperlinks om de drie Behance-projecten te bekijken:

Bedankt allemaal voor jullie aanhoudende steun!